website-banner-60-plussers

Voor iedere 60-plusser een geschikte bril en brillenglazen

Ons zicht wordt steeds slechter als we ouder worden. Het is daarom aannemelijk dat u als 60-plusser ook problemen ervaart met uw ogen. Ook voor ouderen beschikken we over de juiste kijkoplossingen. U kunt hierdoor optimaal en comfortabel blijven genieten van het leven. Meer weten? Maak gerust een afspraak bij Optiek Kaspers in Raamsdonksveer.

Multifocale bril met Varilux brillenglazen

Het kan zijn dat u problemen heeft met het zien van dichtbij, veraf of allebei. Bent u iemand die last heeft van het laatste? Dan zijn multifocale glazen van Varilux voor u geschikt. Met deze brillenglazen ziet u niet alleen scherp van dichtbij en veraf, maar ook op tussenstanden. Het aanmeten en maken van multifocale glazen is maatwerk. Tijdens het maken van deze glazen wordt rekening gehouden met uw voorkeuren en gewoonten. De brillenglazen voldoen hierdoor volledig aan uw eisen en behoeften, waardoor u er snel aan zult wennen.

Brillenglazen met filter

Ook als u ouder bent, is het belangrijk dat u uw ogen goed beschermt tegen UV-licht en ander licht dat uw ogen kan schaden. Indien u dit niet doet, kan dit voor oogproblemen zoals staar zorgen. Kies daarom voor brillenglazen met een filter dat dit licht wegfiltert, zodat u uw ogen goed beschermt.

Bent u 60-plusser en op zoek naar een nieuwe bril met de juiste brillenglazen? Kom dan langs in onze winkel in Raamsdonksveer. Ook leest u onderstaand meer over de verschillende kijkoplossingen.

Maak een afspraak


Ontdek specifieke glazen voor 60-plussers


Top