website-banner-jongvolwassenen

Brillenglazen voor jongvolwassenen

Jongvolwassenen zijn haast onlosmakelijk verbonden met hun smartphone, tablet, laptop en andere gadgets. Het gebruik van al deze digitale apparaten en vooral het licht ervan, is van invloed op de ogen. Bent u als jongvolwassene op zoek naar de juiste bril en brillenglazen? Optiek Kaspers in Raamsdonksveer geeft graag advies!

Essilor 360° enkelvoudige glazen

De Essilor 360° enkelvoudige glazen garanderen in elke kijkhoek een scherp zicht. Vergeleken met traditionele brillenglazen geeft Essilor 360° geen hinderlijke beeldvervormingen, zelfs niet aan de randen van het glas.

Eyezen en Crizal Prevencia brillenglazen

Onze ogen zijn gevoelig voor verschillende soorten straling. Bijvoorbeeld de UV-straling die van de zon komt. Deze is weg te filteren met een speciaal soort filter in zonneglazen. Maar ook de straling van digitale gadgets is schadelijk voor onze ogen. We kunnen onze ogen enigszins ontlasten door te kiezen voor multimediaglazen, die de blauwe straling van de beeldschermen wegfiltert. Uw ogen zijn hierdoor minder snel vermoeid en u zult minder snel hoofdpijn krijgen.

Bijziendheid bij jongvolwassenen

Bij veel jongvolwassenen beginnen oogproblemen met bijziendheid. De gevolgen hiervan zijn dat u colleges op school minder goed kunt volgen, of dat u moeite krijgt met het lezen van de ondertiteling tijdens het televisiekijken. Het is dan goed om voor enkelvoudige glazen te kiezen die passen bij uw ogen, zodat u alles weer scherp kunt zien.

Bent u jongvolwassen en op zoek naar goede brillenglazen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Raamsdonksveer. Onderstaand leest u meer over diverse soorten brillenglazen die passen bij uw leeftijd en levensstijl.

Maak een afspraak


Ontdek specifieke glazen voor jongvolwassenen


Top