website-banner-volwassenen

De perfecte bril en brillenglazen voor volwassenen

Tijdens het reizen, als u op stap bent met familie of vrienden, als u in de bioscoop bent… We gebruiken onze ogen altijd. Als u merkt dat uw zicht vermindert, merkt u de gevolgen dan ook ontelbare keren per dag. Wat uw oogproblemen ook zijn en wanneer u deze ervaart, we hebben de juiste bril en brillenglazen die uw zicht weer verbeteren. Kom gerust langs bij Optiek Kaspers in Raamsdonksveer.

Varilux en Crizal Prevencia multimediaglazen

Beeldschermen spelen een grote rol in ons leven. Mogelijk zit u zelf op uw werk ook heel de dag naar een computerscherm te kijken. Dit heeft gevolgen voor onze ogen. Kantoormedewerkers kijken heel de dag naar een object op middellange afstand en daarnaast is de straling niet goed voor de ogen. Daarnaast blijven de ogen gedurende de dag constant scherpstellen. U kijkt niet alleen naar uw beeldscherm, maar ook naar uw bureau, collega’s en dingen om u heen. Misschien is een kantoorbril met multimediaglazen voor u de oplossing! Kies bijvoorbeeld voor Varilux Digitime of Crizal Prevencia van Essilor, dan bent u verzekerd van een comfortabel en scherp zicht.

Uw eerste multifocale bril

Wanneer u voor het eerst een multifocale bril gaat dragen, kan het lastig zijn om hieraan te wennen. Gelukkig heeft Essilor brillenglazen in het assortiment waar u snel aan went. Bijvoorbeeld de Varilux X-series, het glas dat meer kijkvolume biedt zonder dat u onnodige hoofdbewegingen hoeft te maken. Ook aan de Varilux e-series went u snel. Deze brillenglazen verminderen verstoord zicht en beeldvervormingen. Varilux e-series verminderen het zogenaamde 'schommeleffect' met 50%, wat het veel makkelijker maakt om te wennen aan multifocale glazen.

Transitions

Lekker naar buiten als de zon schijnt, daar wordt bijna iedereen blij van. Op die momenten moeten uw ogen goed worden beschermd tegen UV-straling. Daarnaast kan de zon uw zicht op de weg belemmeren wanneer u aan het autorijden bent. Transitions zonneglazen filteren zonnestralen en zorgen voor een beter contrast. Hierdoor verliest u nooit het overzicht op de weg tijdens een autorit.

Bent u volwassen en op zoek naar de juiste brillenglazen? Optiek Kaspers in Raamsdonksveer voorziet u graag van een advies op maat.

Maak een afspraak


Ontdek specifieke glazen voor volwassenen


Top