tabafbeeldingen-kaspers-optiek-zonnebrillen2
tabafbeeldingen-kaspers-optiek-zonnebrillen1

Stijlvolle zonnebrillen, ook op sterkte!

Let the sun shine, maar dan natuurlijk wel met de bescherming van een goede zonnebril! Wij bieden u nu de mogelijkheid om voordelig een trendy zonnebril op uw sterkte aan te schaffen. Uw ogen hebben bescherming nodig, maar dat wilt u natuurlijk wel op stijlvolle wijze doen. Wij hebben dan ook een zeer gevarieerde collectie zonnebrillen met uiteenlopende merken. 

Onze merken

Bij Optiek Kaspers vindt u merken van vooraanstaande merken, waarbij een hoge kwaliteit en prachtig design gewaarborgd is. Bovendien hebben de zonnebrillen een heerlijke pasvorm en beschermen ze uw ogen uiteraard perfect tegen schadelijke UV-straling. Wij hebben sportieve zonnebrillenmerken zoals Oakley en Adidas, maar ook merken waarbij een stijlvol design hoog in het vaandel staat zoals Persol, Giorgio Armani, Oliver Peoples en Tom Ford. Verder vindt u in onze collectie ook de bijzondere zonnebrillen van Anne et Valentin en natuurlijk het populaire merk Ray-Ban.

Zonnebrillen voor kinderen

Kinderogen zijn extra kwetsbaar voor UV-stralen. Gelukkig hoeft een goede zonnebril niet duur te zijn! Al onze kinderzonnebrillen zijn ook voorzien van glazen met een goede UV-bescherming. Wij helpen uw zoon of dochter graag bij het maken van de juiste keuze.

Loop eens bij ons binnen om onze zonnebrillen te bekijken. Onze medewerkers kunnen u ook advies geven over met welke zonnebril u echt gezien mag worden.

Kom gezellig langs


Lees meer over onze collecties


Top